Přejít k obsahu
|
Přejít k hlavnímu menu
EN
Menu
EN
O programu
Kolorektální karcinom
Popis programu
Pro koho je program určen?
Jak se objednat na vyšetření?
Pro lékaře
Epidemiologie a výsledky screeningu
Legislativa a formuláře
Publikační výstupy
Screeningový proces
Sběr dat
Rada pro screening kolorektálního karcinomu
Léčba závislosti na tabáku
Mapa pracovišť
Kontakt
Pro veřejnost
Archiv
11. 10. 2018
Obezita souvisí se zvýšeným rizikem vzniku časné formy kolorektálního karcinomu
18. 9. 2018
Konzumace potravin s nízkou výživovou kvalitou je spojena s vyšším rizikem vzniku zhoubného nádoru
25. 8. 2018
Onkologičtí pacienti v péči léčitelů umírají dříve, ukazuje studie. Ministerstvo chystá regulace
3. 5. 2018
Potvrzeno vědci: kolonoskopie zachraňuje životy
26. 4. 2018
Míň masa, víc pohybu a prohlídek. Jak se vyhnout rakovině?
2. 4. 2018
Existuje souvislost mezi konzumací červeného masa a vznikem zhoubných nádorů tlustého střeva?
27. 3. 2018
Test na rakovinu do schránek. Češi dostanou zkumavky na stolici
9. 2. 2018
Na rakovinu tlustého střeva umírá o čtvrtinu méně Čechů než před 10 lety. Prevence se ale lidé stále bojí
4. 2. 2018
Rakovina se týká více než půl milionu Čechů, naděje na uzdravení se zvyšuje, náklady rostou
30. 1. 2018
ČR už nemá nejvyšší výskyt nádorů tlustého střeva na světě
17. 1. 2018
Lidé s pokročilým onemocněním dásní mají vyšší riziko vzniku některých typů zhoubných nádorů
20. 9. 2017
Prevence kolorektálního karcinomu: nejnovější aktualizace doporučení pro úpravu životního stylu
Předchozí
1
2
3
4
Jste na stránce
5
6
7
8
9
10
Další